Nike Free Run Vrouwen
Valuta:
Nederland

Categorie

Bestsellers

Nike Air Max 4424 Best verkopende vrouw schoenen 2014 Freestyle Nike Air Max 4424...
€114.80  €70.91
Flyknit 3.0-002 Best verkochte herenschoenen Gratis Flyknit 3.0 Freestyle Flyknit 3.0-002...
€109.58  €67.67
J13-019 Beste verkopen Air Jordans Shoes Child Freestyle J13-019 Beste...
€106.97  €66.05
J13-038 Best verkopende mannen Air Jordans 13 Lage schoenen Freestyle J13-038 Best...
€110.88  €68.48
Jordan-2201 Best Selling Goedkope Jordans Shoes Freestyle Jordan-2201 Best...
€113.50  €70.10
Jordan-914 Beste verkopen Air Jordans 11 schoenen mannen freestyle Jordan-914 Beste...
€110.88  €68.48
KD 8-010 Best verkopende Nike Zoom KD schoenen Freestyle KD 8-010 Best...
€114.80  €70.91
Kobe 9 Laag-018 Best verkochte herenschoenen Zoom Kobe 9 Freestyle Kobe 9 Laag-018...
€106.97  €66.05
Kobe-062 Best verkopende Nike Zoom Kobe schoenen Freestyle Kobe-062 Best...
€113.50  €70.10
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Wij bieden een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, we zijn blij om uw rendement voor een uitwisseling of terugbetaling binnen 30 dagen na de datum van levering te aanvaarden indien aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

1. De teruggekeerde punten moeten volledig nieuw in verkoopbare toestand zijn.
Voordat u uw schoenen buiten, neem dan een paar minuten om te proberen hen op een tapijt. Probeer je schoenen op tapijt zal ervoor zorgen dat we een terugbetaling of een uitwisseling te bieden als u niet tevreden bent.

Wij keuren winst en / of beurzen waar het bewijs dat de schoenen zijn buiten gedragen. behoudt zich het recht voor om een ​​terugkeer en / of de uitwisseling, die niet voldoet aan de hierin uiteengezette voorwaarden te weigeren.

2. De oorspronkelijke schoenendoos en accessoires moeten worden geretourneerd met de schoenen en in originele verkoopbare staat.

Verpak schoenen, schoenendoos, en toebehoren op een andere doos. Retourzendingen zonder de originele schoenendoos en accessoires worden niet geaccepteerd. Rendementen met de schoenendoos als de scheepvaart box zal ook niet worden aanvaard.

3. Defecte producten zullen worden geaccepteerd binnen de 30 dagen na de leveringsdatum voor uitwisseling alleen.

We zullen een defecte producten te accepteren binnen 30 dagen. Na 30 dagen, zal de schade in het algemeen worden beschouwd als normale slijtage geassocieerd met sportschoenen.

Terug naar EMS
Als u terugkeert naar de uitwisseling, gelieve ons concact en om uw punt te wisselen bestellen. Bestel uw punt uitwisseling zal zorgen voor een betere beschikbaarheid. We zullen de aankoopprijs terugbetalen zodra wij uw terugkeer ontvangen.

Terugzending: Klant verantwoordelijk zal zijn voor alle kosten om het item terug naar ons te verzenden. Als je denkt dat een fout is gemaakt bij het bestellen, neem dan contact op met Klantenservice.

Items geretourneerd voor uitwisseling: Als het gewenste item niet op voorraad is, zal de terugkeer worden behandeld als een terugkeer van de restitutie, en wij zullen u op de hoogte via e-mail over uw teruggave.


Objecten gedragen: versleten of gebruikte artikelen worden niet geaccepteerd zonder een terugkeer toestemming defecte item. Neem concact ons op als u denkt dat uw artikel defect is. Alle rendementen en uitwisselingen moeten nieuw en volledig ongedragen zijn.

Terug voor terugbetaling

Om uw product te retourneren voor een terugbetaling, neem concact ons op voor een terugkeer.

Terugzending: Klant verantwoordelijk zal zijn voor alle kosten om het item terug naar ons te verzenden. Als je denkt dat een fout is gemaakt bij het bestellen, neem dan contact op met Klantenservice.

Items gedragen: versleten en gebruikte artikelen worden niet geaccepteerd zonder een terugkeer toestemming defecte item. Neem concact ons op als u denkt dat uw artikel defect is. Versleten of beschadigde artikelen ontvangen, komen niet in aanmerking voor vergoeding.

Aangiften moeten schoenendoos en alle accessoires omvatten: De originele doos en alle accessoires moeten worden opgenomen of werklast. Schoenen, schoenendoos, en accessoires moeten worden verpakt in een verzenddoos om terug te keren. Gelijmd schoenendozen komen niet in aanmerking voor vergoeding.

Houdt u rekening met 14 werkdagen voor ons om te ontvangen en verwerken van uw terugkeer
goederen. Gelieve te staan ​​maar liefst twee facturering cycli voor het krediet om te verschijnen op uw creditcard.

We hebben alleen verzenden naar uw bevestigde adres (het adres op bestand met uw kaart bedrijf, als je nodig hebt voor verzenden naar een ander adres, kunt u bellen met uw kaart bedrijf en voeg de alternatieve afleveradres uw ACCT)

 Verzending Info

Wij bieden een snelle levering door EMS zijn verantwoordelijk voor het traceren van hun zendingen. Als u don `t krijgen uw pakket na 7 werkdagen, neem dan contact met ons op. Wij zullen u helpen om het te controleren voor u. onze winkel is niet verantwoordelijk voor geretourneerde pakketten automatisch als USPS heeft nagelaten om het pakket te leveren als gevolg van slecht verstrekt adres of onbeschikbaarheid van de ontvanger.

Wij bieden een geld terug garantie van echtheid 100% op de schoenen op onze site. U zult begrijpen dat schoenen direct worden verscheept vanuit derden magazijnen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het werken met erkende en goedgekeurde magazijnen, dus als je denkt dat de schoenen die je ontvangen niet echt kunnen zijn, we gewoon vragen dat je het terug te keren naar ons op voor een volledige terugbetaling.

Na betaling is ontvangen, is hun een behandelingsperiode van 24-72 uur. Na betaling is verwerkt, ontvangt u uw producten binnen 5-7 werkdagen (met uitzondering van weekends en feestdagen). De meeste bestellingen worden verwerkt en ontvangen door de klanten met een week. Sommige orden kunnen langer duren als gevolg van oncontroleerbare omstandigheden. In zeldzame gevallen kan het hun gewoonten te laden, alle kopers zijn verantwoordelijk voor deze kosten. In zeer zeldzame gevallen kunnen sommige producten worden in beslag genomen door de douane, hebben we nooit dit probleem gehad, maar in zeldzame gevallen is het mogelijk. onze winkel is niet verantwoordelijk voor eventuele rechten, belastingen of in beslag genomen door de douane. Maar als de schoenen zijn in beslag genomen door de douane, zullen we vervangen zonder extra kosten schoenen. Dus je bent veilig.